ASOCIATIA PĂRINȚILOR DE LA COLEGIUL SILVIC

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Parteneriat elevi – părinți - cadre didactice în cadrul

Colegiului Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc

 

Adresa: str. Calea Bucovinei, nr.56,

Email : asociatia_parintilor@silvagrup.ro

Cod Fiscal: 4327260

 

PLAN ACTIVITĂȚI PENTRU ANUL ȘCOLAR 2013-2014

Propus de Comitetul Reprezentativ al Părinților din Asociația Părinților

de la Colegiul Silvic Câmpulung Moldovenesc

 

Întocmit în urma întâlnirii de lucru a Consiliului Director al  Asociației Părinților de la Colegiul Silvic Câmpulung Moldovenesc, ales pentru anul școlar 2013-2014.

În urma discuțiilor părinții propun următoarele activități/proiecte:

 

1. Proiect de colectare selectivă deșeuri (hârtie, sticlă, plastic) in vederea valorificării acestora prin contractare cu o firmă din domeniu. Rugăm conducerea să aloce proiectului trei spații diferite de depozitare a acestor deșeuri. (febr. 2014)

Persoana care răspunde: dna Crăciunaș Iboya

 

2. Organizarea unei campanii de colectare formulare 2%. Prin efortul Asociației vom tipări 500 de formulare care să fie distribuite claselor. Se mizează mult pe implicarea cadrelor didactice și a conducerii. Obiectivul final: obținerea a cel puțin 300 formulare completate pentru AP până în luna martie 2014. (apr. 2014)

Persoana care răspunde: dna Frunză Daniela

 

3. Îmbunătățirea informării și a imaginii CSB printr-o mai bună comunicare internă/externă. Postarea pe website-ul CSB a știrilor despre proiecte/premii/medalii/etc. Informațiile vor fi preluate lunar de la fiecare clasa si trimise in format PDF către responsabilul IT care administrează website-ul, dna prof. Debren Violeta. In acest sens Comitetul de părinți va trimite un mesaj informativ către cadrele didactice. (sept. 2013 – iun. 2014)

Persoana care răspunde: dna Sbiera Roxana

 

4. Organizarea unor serii de spectacole pe scenă, de genul “Elevii au talent” cu intrare pe bază de bilet, cost 3 lei. Fondurile vor intra în Asociația Părinților de la Colegiul Silvic Câmpulung Moldovenesc. (dec. 2013, martie 2014)

Persoana care răspunde: dna Mitric Dana

 

5. Organizarea “Zilei părinților” prin care părinții pot vizita colegiul, discuta cu conducerea, participa la ore, înlocui cadre didactice la ore, vorbi elevilor despre meseria lor, organiza concursuri sportive, serate sau baluri. (Săptămâna Altfel – apr. 2014)

Persoana care răspunde: dna Burduhos Mihaela

 

6. Organizarea banchetului pentru clasele a XII- a. (mai 2014)

Persoanele care răspund: dna Crăciunaș Iboya, dna Anechitei Mugurel, dna Turcu Luminița, dna Horga Nicoleta, dna Ciuciuc Gabriela, dna Ivanovici Neli, dna Negură Anișoara, dna Tarnauceanu Rodica

 

7. Proiect de evaluare a performantei cadrelor didactice (și aspecte legate de atitudine, prezența la clase etc.) din perspectiva elevilor. Se vor întocmi chestionare care vor fi distribuite către elevii din clasele IX-XII. (iunie 2014)

Persoana care răspunde: Bârgoan Nicoleta si Maricuțan Florin

 

8. Proiect ”Ce mâncăm sănătos la școală?”- cu obiectivul de a promova un stil de viață sănătos. (oct. 2014)

Persoana care răspunde: Cuciurean Elena

 

9. Proiect ”Săptămâna antifumat” cu obiectivul de a atrage atenția asupra pericolului fumatului activ și pasiv. Se vor coopta cât mai mulți părinți, cadre didactice și elevi care să povestească propriile experiențe.

Elevii care vor fuma în incinta CSB vor fi amendați cu 5 lei, bani care vor intra în fondul Părinților de la Colegiul Silvic Câmpulung Moldovenesc.  (nov. 2014)

Persoana care răspunde: Maricuțan Florin

 

 

 

 

 Întocmit,

Președinte executiv,

Asociația Părinților de la

Colegiul Silvic Câmpulung Moldovenesc

                                                        Mitric Dana